top of page

Szakértőink

Szakértőink különböző területek elismert specialistái, de egy dolog összeköti őket: mindannyian a 40 feletti nők érdekeit képviselik. Kommunikációs szakértők, vezetők, egészségügyi és egyéb iparági szakemberek vagyunk, egyesítettük tudásunkat, hogy edukáljuk a szervezeteket, annak érdekében, hogy az érintett kolléganők megfelelő támogatást kapjanak ebben az életszakaszban. 

Ivanyi Orsolya sajto.jpg

Iványi Orsolya, alapító

 • Magyarország első menopauza aktivistája vagyok, 2018 óta a misszióm, hogy segítsem a változókorban lévő nőket, eltökélt szándékom, hogy a menopauza új megítélést kapjon, úgy ahogy a 40 feletti nők korosztálya is. 

 • 2019-ben indítottam el Magyarországon a Menopauza Cafe rendezvénysorozatot. 

 • 2020-ban indítottam el Magyarország első Munkahelyi Menopauza programját a Tescoval, ahol a kollégák edukációja, támogatása, a vezetők érzékenyítése és a megfelelő munkakörülmények kialakítása a cél és a mai napig tart. 

 •  Az “Éljenek a 40 feletti nők” mozgalom és közösség alapítója vagyok, melynek ma már közel 20.000 tagja van. 

 • 2020 óta vagyok a Vichy Neovadiol Változókor nagykövete, influenszerként segítem a márkát edukációs tartalmakkal, előadásokkal. 

 • Tagja vagyok a Magyar Menopausa Társaságnak, a 2021-es kongresszuson saját kutatásomat prezentáltam "Menopauza, ahogy a magyar nők látják 2021-ben" címmel. 

 • Több, mint 15 évig multicégek és ügynökségek kommunikációs menedzsere voltam Budapesten és Londonban (Grey, Vodafone, Wizz Air, G2 London) , 40 felett váltottam és találtam rá erre a küldetésre. 

 • 2022-ben megjelent Toszkán Love Story avagy 40 is felett van élet című könyvem (Jaffa kiadó), 2023-ban jelenik meg "Bevezetés a változókor rejtelmeibe avagy
  menopauza a-tól z-ig" című könyvem.  

 • További tagságok:  
  - International Menopause Society
                                    - Egyenlítő Alapítvány

A munkahelyi menopauza program az I&D / sokszínűség és befogadás ügyét erősíti. Ha nem támogatjuk az embereket az átmenet során, az a nemek közötti egyenlőtlenséghez vezethet.
A menopauza óriási változás egy nő életében, sokszor mi magunk sem vagyunk felkészülve rá. A munkahely az első számú edukációs pont lehet, ami alapvetően befolyásolja  a menopauzához való attitűdöt és hogy hogyan tekintünk az egészségünkre.
Megváltoztatni a menopauzával kapcsolatos hozzáállást és gondolkodásmódot. Ne legyen tabu beszélni róla. A menopauza nem magánügy, mindenkit érint a nő környezetében: a családot, a barátokat, a kollégákat. 
bottom of page